Trådlöst larm – Hur funkar det?

Trådlös larm

Trådlös larm är ett av många skydd för att förhindra inbrott och informera er att något har hänt . Det är viktigt att veta att att inget larm varken dom dyra med abonnemang eller trådlösa larm med bättre prisbild inte förhindrar några objudna gäster om dom vill ta sig in, larmet syfte är att avskräcka tjuven och informera er att något har skett.

Med ett trådlöst larm från larm-online.se så får ni reda på att något händer där hemma och kan agera efter det, var i världen du än befinner dig. Man kan ringa grannen för ett snabbt agerande, det räcker att granne går ut och iakttager och ringer polisen om det är ett pågående inbrott, det är ett mycket snabbare agerande än att gå via larm central som ska ringa ut en väktare som i bästa fall är det på 10 minuter men mer troligt att det 30 minuter.

Man har så klart möjligheter att koppla in övervakningskameror och själv i realtid se vad som sker där hemma och på sätt se om det finns obehöriga i bostaden.

Vårt larm som är extremt prisvärt, effektivt och lätt installerat, så enkelt att man klarar installationen själv på mindre än timme

Trådlös larm – hur funkar det i praktiken!

Med ett trådlöst larm från larm-online kan du hemma larma och borta larma.

När man hemma larmar så tillkopplar man bara magnetkontakterna och låter rörelsedetektorerna vara avlarmade och det innebär att man kan larma på när man är hemma och röra sig fritt  inne utan att aktivera larmet.

Vid borta tillkoppling så larmar man på alla magnetkontakter och rörelsedetektorer för att få ett så gott skydd som möjligt.

Varje gång tex en dörr öppnas, eller att man larmar på eller av så registreras allt i en händelselogg så man kan gå in efterhand och se vad som hänt. för att tex se när man larma på eller om en dörr öppnas eller stängs under dagen,