Målare i Borås

Tjenare mors på er alla och välkommen till bloggen. Ni som följer mig vet att jag har flyttat in i ett hus. Jag har drömt om att få bo i eget hus de senaste tio åren, nu lever jag min dröm en mil söder om Borås. Jag ska idag skriva ett inlägg som jag hoppas kan vara till hjälp för er som behöver få hjälp av en målare i Borås. Som en första åtgärd blev det till att måla om fasaden då tidigare ägare tyckte att lila var en snygg färg.  

Orsaken till att jag valde att vända mig till det här företaget är för att jag blev rekommenderad dem av min nya granne, kan ni tänka er hur glad han var för att huset skulle målas om? Grannen hade fått hjälp av Borkowski, Marcin som är namnet på denne målare i Borås, det var i somras, och då blev grannens garage ommålat. Det kändes tryggt att vända mig till Borkowski, Marcin eftersom grannen var så nöjd. Det finns så många företag inom måleribranschen, tyvärr är långt ifrån alla seriösa, men här fanns ett företag min granne tipsade om så det gjorde att jag var trygg i valet av företag. Som nybliven husägare är det inte så lätt att veta till vem man ska vända sig. Sedan har jag förstått att det inte är så enkelt ens om man varit husägare länge på grund av alla företag som finns. Det finns förstås många bra målare i Borås med omnejd, liksom det finns målare i Borås som inte riktigt lever upp till de krav man som kund har rätt att kräva, men hur som heslt så är Borkowski, Marcin en erfaren och rutinerad målare i Borås om jag tycker att ni ska lägga på minnet.