Inbrott och vattenskador

Med enkla tips så behöver ni inte vara lika oroliga att något ska hända som tex en vattenskada när vi går mot den mörkare årstiden. Ett larm ska inte bara skydda mot brand för att vara bra.

Här får du råden du behöver.

– Ett övervakning- och larmsystem behöver inte var avancerat eller dyrt att montera. De allra flesta klarar att göra det själv.
I dag finns allt från övervakningskameror, fönster- och dörrsensorer och  vatten-detektorer som du själv installerar utan att behöva betala för en installatör som gör jobbet. Även utan att betala dyra pengar till säkerhetsföretag varje månad kan du ha full kontroll på ditt hem. Produkterna installeras enkelt och styrs med din smartphone och vid larm så ringer man grannen eller polisen. För närvarande så prioriterar polisen inbrott och åker på larm om man vet att det är pågående inbrott.

– Med hjälp av den kostnadsfria appen för iOS- och Android smarttelefoner och surfplattor, kan du enkelt koppla och konfigurera larmsystemet utan att du ens behöver ha en dator.
Du får också pushnotiser när hemlarmet känner av rörelser, när en larmad dörr bryts upp eller när det vasken släpper ut vatten på golvet. Allt du behöver är en smart hemlarm och internetuppkoppling.

Köp larm här

Tryggt och enkelt

Enligt Brottsförebyggande rådet anmäldes 22 000 bostadsinbrott i Sverige förra året. Vattenskador kostar fastighetsägare mer än 6 miljarder kronor per år, enligt Vattenskadecentrum och mycket av det hade lätt förhindrats med en vattensensor som larmar vid vattenläcka
– Att köpa  ett larm lönar sig för alla som är oroade över stugan eller hemmet och  som vill ha möjlighet att följa sin egendom, både utomhus och inomhus. Det enda som krävs är ett nätverk i hemmet du vill övervaka,

Övervakningskamera

En övervakningskamera ger dig en enkel och snabb möjlighet att övervaka ditt hem över WiFi. Kameran strömmar videon direkt till din smarttelefon eller surfplatta via appen. Du kan också göra inställningar och byta tex spela in via appen.

Övervakningskameran levererar bilder och video i hög kvalitet, motverkar bildförvrängning och ger dig full övervakning utan störningar. Den inbyggda IR-lampan gör att kameran ser i mörker och du vet som händer hemma – dag som natt.

Köp kameran här

Vattensensor:

Ett vattenlarm är en del av alla möjliga sensorer som kan göra hemmet smartare och tryggare. Sensorer planeras ut på högriskställen så som under vasken i köket, diskmaskinen, tvättmaskinen eller i källaren.

Köp vattensensor