Fyrklövern Hälsa & Massage

Jag har unnat mig en massagebehandling, jag tyckte att jag var värd lite extra omtanke om mig själv efter en stressig period på jobbet. Under tre månaders tid har jag täckt upp för en sjukskriven kollega och jag fick ta över hennes kunder och det har varit övertid nästan varenda dag. Nu är min kollega tillbaka och det är vi alla på jobbet glada över, och nu när allt återgått till det normala firade jag med en massage. Jag gick till Fyrklövern Hälsa & Massage som är ett företag inom massage för alla i Älvängen, Stenungsund och Kungälv. 

Jag fick en avslappningsmassage för det var ju det jag behövde. Trots att arbetssituationen återgått till det normala märkte jag av att jag fortfarande var uppe i varv, och jag behövde därför göra något för att bli lugn igen och efter ett tips från en kompis beslöt jag mig för att gå till samma företag inom massage i Älvängen med omnejd som han hade gjort, och det är alltså Fyrklövern Hälsa & Massage. Det var första gången som jag fick massage men jag har bestämt att jag ska gå tillbaka om några veckor igen när lönen kommer. Det kostar några hundralappar och det är billigt tycker jag med tanke på hur bra denna massage är. Men just den här månaden hade jag många utgifter och så gick bilen sönder och det kostade tre tusen att laga så jag var tvingad till andra prioriteringar just nu än ytterligare en behandling i massage. Men som, sagt, när kosingen kommer in på kontot blir de massage igen.