Är allt som det ska hemma?

Med det smarta hemlarmet från larm-online.se får du full koll direkt på telefonen.

Hemlarm

Känner du dig orolig för att drabbas av ett inbrott i villan eller lägenheten? Installera ett prisvärt och lätt installerat larm så kan du känna dig tryggare. Med larm-onlines hemlarm behöver du bara kasta ett öga på mobilen så ser du att allt är som det ska hemma.

Systemet reagerar direkt om till exempel om ett fönster öppnas eller om någon rör sig, när det inte ska vara någon hemma. Då kan du själv vidta rätt åtgärd, som att ringa en granne eller polisen.

Startpaket

Du behöver inte dra några kablar, sensorerna drivs av batterier.
Det trådlösa startpaketet är snyggt designat och enkelt att installera. I paketet ingår en basstation, en rörelsesensor och  två dörr- och fönstersensorer. Du kan även bygga ut ditt system och koppla till flera sensorer och andra tillbehör, som till exempel siren, övervakningskamera eller smart plugs som används för att styra dina elektriska saker som tex lampor, kaffebryggare.

Du kanske har något rum hemma eller en garderob som du inte vill att någon annan ska ha tillgång till? Sätt upp en dörrsensor på den, så ser du direkt om det är någon som smyger sig in ändå.
En snabbtitt på mobilen räcker för att få full koll på hemmet.

En smidig dörrvakt – Händelselogg

Vill du ha koll på när tonåringarna kommer hem på kvällen, om barnvakten kom i tid eller hur länge städfirman var hemma och städade? Då är en dörrsensor en smart och enkel lösning. Speciellt om du ska vara borta på semester kan det vara skönt att kunna kolla på mobilen ibland och se att allt är okej hemma.

Enkel installation

Basstationen ansluter du till ditt hemnätverk med en nätverkskabel. Sedan sätter du upp sensorerna och laddar ner gratisappen från nätet. Registrera ett användarkonto i appen och sedan är du igång. Informationen från sensorerna skickas till appen i din telefon via internet. du är igång och har ett säkert hem på mindre än en timme

Startpaketet kostar 1 695 kr